Over Team Mahanakhon

https://www.teammahanakhon.com/wp-content/uploads/2020/01/—Pngtree—red-boxing-gloves-cute-illustration_4887899-60x30.png

Ontdek de passie van Muay Thai bij Team Mahanakhon - een familiale en authentieke club waar je je thuis voelt en kunt groeien als vechtsporter.

Team Mahanakhon is een Muay Thai club die in 2018 werd opgericht door Jens De Leu. Jens heeft jarenlange ervaring in verschillende disciplines van de vechtsport, zowel op recreatief als competitief niveau. Naast het oprichten van Team Mahanakhon is Jens ook jeugdcoach van het nationale Muay Thai team, waarbij hij zijn kennis en ervaring deelt met jonge talenten en hen helpt bij het ontwikkelen van hun vaardigheden. In 2018 besloot Jens te stoppen met wedstrijdvechten en zijn droom na te jagen, namelijk het oprichten van zijn eigen club. Vanuit zijn liefde en passie voor Muay Thai heeft hij zich volledig toegelegd op deze discipline.

Samen met Diego De Leu, Patrick Van Acker en Nikolaj Teerlinck, die allen jarenlange ervaring hebben in de vechtsport, heeft Jens als doel om mensen op een leuke maar intense manier te introduceren in de wereld van Muay Thai. Met hun expertise en enthousiasme willen ze de sport toegankelijker maken voor een breed publiek en een gemeenschap van Muay Thai-liefhebbers opbouwen.

Mahanakhon nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief, geen reclame !