Jens De Leu

Oprichter/Hoofdtrainer

Jens

Maak kennis met onze gepassioneerde hoofdtrainer, Jens De Leu. Jens is een getalenteerde Muaythai-vechter uit Gent die al sinds zijn vijfde jaar actief is in gevechtssporten. Zijn passie voor de sport heeft hem gebracht waar hij vandaag is: een Europees kampioen met een zwarte band en de titel "Kahn of Honour" in Muaythai.

Door zijn uitgebreide ervaring in verschillende vechtsportdisciplines, zowel recreatief als competitief, heeft hij zijn hart verloren aan Muaythai. Hij deelt zijn passie en expertise graag met zijn clubleden en zet zich iedere training volledig in om de techniek van Muaythai over te brengen op zijn leerlingen. Met veel enthousiasme begeleidt hij zijn leerlingen in het verbeteren van hun techniek, het ontwikkelen van hun vaardigheden en het behalen van hun persoonlijke doelen.

Jens is niet alleen een goede Muaythai-trainer, maar ook een inspirerend rolmodel. Zijn passie en obsessie voor de vechtsport, zijn kennis en ervaring zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke sportervaring bij Team Mahanakhon. Door zijn betrokkenheid en toewijding helpt hij zijn clubleden om het beste uit zichzelf te halen.

Mahanakhon nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief, geen reclame !