Patrick Van Acker

Bestuurslid/Trainer

Patrick

Patrick begon op 16-jarige leeftijd met gevechtsport en beoefende Tae Kwon Do als eerste discipline. Later raakte hij nieuwsgierig naar andere disciplines binnen de gevechtsport en begon hij met het beoefenen van Tang So Doo, Engels boksen, Muaythai, Karate en Thai- en kickboksen. Doorheen de jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in de gevechtsport en besloot hij deze kennis en ervaring door te geven door les te geven in boksen, Thai- & kickboksen en Muaythai. Naast het lesgeven is hij ook hoofdlesgever Geweldbeheersing en EHBO bij FOD Binnenlandse Zaken.

Patrick is gepassioneerd door deze sport en heeft enkele jaren geleden een Thai- en kickboksclub opgericht in Turnhout en Gent. In 2018 richtte hij samen met Jens de Leu Team Mahanakhon op, een Muaythaiclub, waar hij lesgeeft in Muaythai en zijn kennis en liefde voor deze traditie wil overbrengen aan de clubleden.

Naast zijn rol als trainer en oprichter van verschillende clubs, is Patrick ook voorzitter van BKBM2O en lid van de Raad van Bestuur van IFMA in Bangkok, Thailand.

Mahanakhon nieuwsbrief !

Schrijf u in op onze nieuwsbrief, geen reclame !